Rainwater Panen nawakke Udan banyu Panen Tank kanggo Underground Water Collector lan atap Rainwater Koleksi System.
Greening Solution – China Leiyuan Leiyuan wis setya nyediakake sungguh customer layanan karo lila kerjasama lan madegaken Win-Win bisnis sesambetan.
Ijo roofs lan GRASS & Lemah Produk plastik kanggo Ijo gendheng Sistem | Suket & Lemah pitulungan - Got Cell, Suket kothak, Saluran tutup, Gendheng Greening tanduran sing, oyod alangi etc.
Klien Ayo saka Pasame 20 Negara Ing Pastic GRASS / Kerikil Grid Applied kanggo macem-macem kesempatan lan sawetara proyèk penting.
Ing Honors saka Mingjing Donya Ijo Roofs inovatif Technology Award & Quality Management System Karyawan & Min Muntiyadi nolak Kamar E-Commerce.