Дождовница Бербата Тенковите Дожд Бербата резервоари за вода за подземна вода колекционерот и кровни дождовница колекција систем.
Позеленување решение – Кина Leiyuan Leiyuan е посветена на обезбедување на огромното услуги на клиентите со искрена соработка и воспоставување на понудената деловни односи.
Зелени покриви и пасишта & Земјата Пластични производи за зелен покрив систем | Трева и Приземен Зајакнување - одводнување Мобилен, Трева мрежа, Се исцеди Покријте, Покрив позеленување фабрика контејнер, корен бариера итн.
Клиенти доаѓаат од повеќе од 20 Земји На Pastic Трева / Чакал мрежа да се примени на различни прилики и некои важни проекти.
Почести на Mingjing Светот зелени покриви иновативна технологија награда И квалитетот на системот за управување со сертификација и Мин Quan комора на E-трговија.