Tanke shiut Korrje Rain Tanke Korrje e ujit për Underground Collector Ujit dhe tavanë shiut sistemin për mbledhjen e.
Zgjidhja gjelbërimin – China Leiyuan Leiyuan është e angazhuar për ofrimin e shërbimit të madh të konsumatorëve me bashkëpunim të sinqertë dhe krijimin e të fitojë të fitojë marrëdhënie biznesi.
Çatitë e gjelbra dhe Grass & Terren Produkteve plastike për Sistemin e çati e gjelbër | Gras & Ground Përforcimi - kullimit Cell, Grid Grass, Drain Cover, Enë bimore Kulmi gjelbra, pengesë rrënjë etj.
Klientët vijnë nga më shumë se 20 Vendet Pastic Grass / Gravel Grid të aplikohet në një shumëllojshmëri të raste dhe disa projekte të rëndësishme.
Nderon i Mingjing Kulmet Green World Award inovative Teknologji & Quality Management System Certifikimi dhe Min Quan Oda E-Tregti.